Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018

«ΟΛΗ Η ΣΚΥΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ»

Ο Δήμος Σκύρου σε συνεργασία με την «Coco-Mat Greece» και την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνεργώ Κοινωνικά», υλοποιούν μια δράση «αγάπης» προς όλους τους φίλους και επισκέπτες του νησιού.

Η ιστορία βασίζεται στην χρησιμοποίηση υφασμάτων που περισσεύουν κατά την κατασκευή των προϊόντων της εταιρείας «Coco-Mat Greece» από την ομάδα της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Συνεργώ Κοινωνικά» για την κατασκευή χρηστικών χειροποίητων αντικειμένων. Στόχος είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού και την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

‘’Κανένας άνθρωπος δεν περισσεύει, όπως δεν περισσεύει και κανένα υλικό!!!!Κανένας κοινωνικός ή θρησκευτικός αποκλεισμός!!!’’ όπως δηλώνει η Σοφία Χαϊτίδου, εκπρόσωπος (εμπνεύστρια κι αντιπρόεδρος) της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «ΣΥΝΕΡΓΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ».


Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο Δήμος Σκύρου αποφάσισε να συμμετάσχει στην εν λόγω δράση με την διάθεση υφασμάτινων καρδιών που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για τον Δήμο μας, καθώς είναι ο πρώτος Δήμος που συμμετέχει σε αυτήν τη διαδικασία, μέσω των πρακτορείων εισιτηρίων της Σ.Ν.Ε. προς όλους τους επισκέπτες του νησιού μας-ως ένδειξη του φιλόξενου χαρακτήρα των Σκυριανών, αλλά πρωτίστως ως ένδειξη της κοινωνικής ευαισθησίας τους.

Εκ του Δήμου

 


 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr