Τετάρτη, 24 Ιούλιος 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου προέβησαν σήμερα οι μαθητές του Λυκείου Σκύρου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την-συνεχιζόμενη, έλλειψη καθηγητών. Εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου, εκπαιδευτικών αλλά και των μαθητών, επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις ενέργειές τους, αλλά και για να προσπαθήσουν-όλοι μαζί-να πιέσουν τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Παιδείας  ώστε να βρεθεί άμεση λύση στο σημαντικό αυτό ζήτημα που ταλαιπωρεί μαθητές αλλά και γονείς.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα επισκεφτεί ο ίδιος τον Υπουργείο Παιδείας, ώστε να μεταφέρει αρμοδίως το αίτημα των μαθητών, ώστε να εξευρεθεί λύση το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε ο Δήμος Σκύρου είχε ήδη προβεί σε ανάλογες ενέργειες αποστέλλοντας επιστολές προς τον Υπουργό Παιδείας και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επισημαίνοντάς τους την σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς στα μαθήματα που υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα είναι της Φυσικής και στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, μαθήματα στα οποία τα παιδιά εξετάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις .

Θερμή παράκληση όλων είναι οι κενές θέσεις των καθηγητών να καλυφθούν άμεσα και τα παιδιά να συνεχίσουν κανονικά τα μαθήματα στο σχολείο τους, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα παιδιά να μην προλάβουν να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις πανελλήνιες  εξετάσεις.

 

 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 12 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr