Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018

«Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ»

Μια μοναδική συναυλία του συνθέτη Αντώνη Μιτζέλου με κεντρικό ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα  διεξήχθη στην Σκύρο την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:30 μ.μ. στον χώρο του  θεάτρου Μάνου και Αναστασίας Φάλταιτς.

Οι δύο καλλιτέχνες συναντήθηκαν  ξανά επί σκηνής για να παίξουν και να ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Κότσιρα αλλά και επιτυχίες από την εποχή των Τερμιτών. 

Για πάνω από τρείς ώρες οι δύο εξαιρετικοί μουσικοί κράτησαν συντροφιά στο φιλοθέαμον κοινό που είχε μαζευτεί από πολύ νωρίς στον χώρο της συναυλίας. Και οι δύο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό καθώς ο κόσμος  έδειχνε  συνεπαρμένος με  το μουσικό πρόγραμμα. Η αμεσότητα των καλλιτεχνών  και   ο ενθουσιασμός που τους διακατείχε από το πρώτο λεπτό πάνω στην σκηνή δημιούργησαν ένα κλίμα κεφιού που μεταδόθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους, που με τη σειρά τους τους αντάμειψαν με το θερμότερο τους χειροκρότημα.

Μαζί τους ήταν  η Βιολέτα Ίκαρη που ερμήνευσε  με τον δικό της εκφραστικό τρόπο τραγούδια που έγραψε ο Αντώνης Μιτζέλος  καθώς και οι μουσικοί: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα), Λεωνίδας Φιλίντας (μπάσο) και Γιάννης Παπαδήμος (βιολί). 

Εκ του Δήμου

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 36 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr