Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιατρικό κλιμάκιο  απαρτιζόμενο από εθελοντές γιατρούς των Ιατρικών Συλλόγων Αθηνών και Ευβοίας  σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» επισκέφτηκε την Σκύρο στις 29 και 30 Απριλίου 2017. Οι γιατροί πραγματοποίησαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε όλους τους Σκυριανούς στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου. Εξετάστηκαν συνολικά 269 περιστατικά. Συγκεκριμένα ο ορθοπεδικός εξέτασε 53 άτομα, ο καρδιολόγος 43άτομα , ο ψυχίατρος 23 άτομα, ο ουρολόγος 22 άτομα, ο δερματολόγος 40 άτομα , ο παθολόγος 21 άτομα , ο ΩΡΛ 39 άτομα και ο αγγειοχειρούργος 28 άτομα. Οι περιπτώσεις χρήζουσες περαιτέρω  ακτινολογικής ή υπερηχολογικής εξέτασης ελάμβαναν τα κατάλληλα παραπεμπτικά.

Ο Δήμος Σκύρου ευχαριστεί από καρδιάς τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ,τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και την Μ.Κ.Ο. «Αποστολή». Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους γιατρούς του κλιμακίου, την κα.Μαρκάκη Λίλιαν, την κα.Μπεληγιάννη Μορφούλα, την κα.Παιδονόμου Μαρία , τον κ.Καλιακμάνη Νικόλαο, τον κ.Κονιδάρη Ιωάννη, τον κ.Ριζόπουλο Θωμά, τον κ.Παστίδη Σπύρο, τον κ.Νομικό Κατών, τον κ.Πέγκο Ιωάννη και τον κ.Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη, οι οποίοι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε όλους.

Ο Δήμος Σκύρου κατανοώντας την ανάγκη για ιατρική κάλυψη των κατοίκων του νησιού, δηλώνει αρωγός εσαεί σε παρόμοιες εθελοντικές δράσεις.

Εκ του Δήμου

 

 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr