Τρίτη, 24 Απρίλιος 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου. Επρόκειτο για μια εορταστική  εκδήλωση εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, όπου μοιράστηκαν σχολικά είδη σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών του νησιού. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  με πρωτοβουλία του Δήμου Σκύρου σε συνεργασία με την κα.Κυριαζοπούλου Άννα Πρόεδρο της «Ένωσης Πολυτέκνων (Ν.Ιωνίας, Ηρακλείου Βορ.Προαστείων και Ανατ.Αττικης)» και τον τέως Δήμαρχο  Σκύρου κ.Χατζηγιαννάκη Μιλτιάδη.

 Στον  χαιρετιστήριο λόγο του ο νυν Δήμαρχος κ.Χατζηγιαννάκης Ε.Μιλτιάδης τόνισε πως κατανοεί τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν οι πολύτεκνες οικογένειες σήμερα, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της Χώρας μας και για τον λόγο αυτό, δήλωσε ότι ο  Δήμος Σκύρου  προτίθεται να σταθεί αλληλέγγυος με όποιες οικονομικές ελαφρύνσεις μπορεί να  προσφέρει στους οικονομικά ασθενέστερους συντοπίτες μας.  Άλλωστε, ο Δήμος  προσπαθεί, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν, σε τοπικό επίπεδο  να επιλύει τα πιθανόν μικρά ή/και μεγάλα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών  με ουσιαστικά μέτρα στήριξης εξειδικευμένα κατά περίπτωση. Επίσης τόνισε τη σπουδαιότητα της πολύτεκνης οικογένειας για τη διατήρηση του κοινωνικού ιστού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες που οι οικογένειες αυτές καταβάλλουν μέσα σε συνθήκες κρίσης. Ο Δήμος Σκύρου θα είναι δίπλα στις πολύτεκνες οικογένειες και συμφώνησε τέτοιες εκδηλώσεις να επαναληφθούν σύντομα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκ του Δήμου

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr