Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεδομένης της αυξανόμενης ανάγκης για παροχή βοήθειας κοινωνικού περιεχομένου, λόγω της οικονομικής συγκυρίας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, ο Δήμος Σκύρου ίδρυσε Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα ξεκίνησαν την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και θα ολοκληρωθούν με το πέρας της σχολικής χρονιάς. Ήδη 22 παιδιά παρακολουθούν τα μαθήματα ενώ 7 εκπαιδευτικοί  παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Για τον λόγο αυτό  Δήμαρχος Σκύρου κ.Χατζηγιαννάκης Ε.Μιλτιάδης  ευχαριστεί θερμά τους όλους τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Σκύρου, ήτοι: τις  κυρίες Γουγουλιά Έφη, Κυριαζή Αμέρισσα, Λύκου Ελένη, Μικέ Κωνσταντίνα, Ξανθούλη Μαρία και τους  κυρίους Σειρηνάκη Γιάννη και Τράκο Μαυρίκιο,που προσφέρουν δωρεάν τις γνώσεις τους στα παιδιά διότι προτεραιότητα του Δήμου Σκύρου είναι η στήριξη του δικαιώματος για ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Οι καθηγητές αυτοί, όλοι συντοπίτες μας, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι αντιλαμβάνονται την ιδιότητα του καθηγητή ως λειτούργημα και όχι αυστηρά ως επάγγελμα και δίνουν το παράδειγμα προς όλους μας ότι στην κρίσιμη και δύσκολη οικονομικά συγκυρία που ζούμε η αλληλεγγύη και η προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο είναι η μόνη μας ελπίδα εξόδου από την κρίση.

 

 

Εκ του Δήμου

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Όροι Χρήσης

Το σύνολο του περιεχομένου και των παρεχόμενων υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου διατίθεται στους επισκέπτες και τους χρήστες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση και ενημέρωση.

Περισσότερα

Επικοινωνία

Δημαρχείο Σκύρου
Χώρα Σκύρου, 34007
Tηλ. +(30) 22223-50300
Fax +(30) 22220-91716
dimoskirou@0888.syzefxis.gov.gr